MENÚ PRINCIPAL

FisioteràpiaAccelera el procés natural de recuperació del teu cos.

INDIBA activ  gràcies al Sistema Proionic Permet activar el metabolisme cel·lular restablint el seu equilibri, augmentant la vascularització i la temperatura interna en els teixits tractats.

El resultat és una ràpida acceleració dels processos naturals de recuperació del cos humà, alleujant el dolor des de la primera sessió.

fisio03

INDIBA activ restableix la recuperació dels moviments, normalitza el to muscular i incrementa l’elasticitat. Alhora, el drenatge produït per INDIBA activ ajuda a disminuir la inflamació

INDIBA activ

TERÀPIA CEL·LULAR ACTIVA

Torna a la teva activitat diària ràpidament

Tractaments eficaços per:

ARTROSI, PERIARTRITIS.

LUMBÀLGIA, DORSÀLGIA, CERVICÀLGIA.

ESQUINÇOS, FRACTURES, LESIONS MUSCULARS.

TENDINITIS I BURSITIS, DOLORS INGUINAL.

PROBLEMES DEL SÒL PÈLVIC.

TRACTAMENTS DE FISIOESTÉTICA.

PREU INDIBA

Promoció Desembre: 35€

Preu a partir de Gener 2016: 42€

Estètica

estetica4.jpg
estetica02.jpg
estetica03.jpg
estetica01.jpg
«  1  » 

Osteopatía

Amb l’objectiu d’ampliar els nostres serveis i oferir possibles solucions a problemes o lesions derivats del pàdel. A càrrec del fisioterapeuta, osteòpata i posturólogo Efraín D’Jesús Cacioni.

“Formación y trayectoria.

Después de terminar la diplomatura en fisioterapia y rehabilitación Venezuela/Italia, me traslade a Barcelona donde estudie Osteopatía en la Escuela de Osteopatía de Barcelona, continúe mi formación con el Master de Posturología de la Universidad Internacional de Cataluña.

Desde mis inicios profesionales he estado vinculado al deporte, sus lesiones y el abordaje de  las mismas. Buscando el mejor resultado en los tratamientos combinando todos los conocimientos aprendidos y adaptándolos a cada persona.

Después de determinar la causa o causas de la lesión, dentro de una sesión se realizan diferentes técnicas para su tratamiento, que van desde técnicas osteopaticas, de fisioterapia, posturologia, vendaje funcional, técnicas de estiramientos, masajes descontracturantes o relajantes”

Tarifes:

Preu Soci:  40€.

1º Visita 20% dte.

Preu No Soci: 45€.